Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، منگلی، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شهربابک گفت: این شهرستان با ۴۶۰ هکتار سطح زیر کشت محصول به با ارقام اصفهانی، کدویی، شیشه‌ای و بومی یکی از قطب‌های تولید این محصول در استان می‌باشد و رقم به محلی شهرستان با دارا بودن عطر و طعم بالاتر، از مقاومت بیشتری در برابر آفات و بیماری‌ها نسبت به سایر ارقام بر خوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برداشت به  از باغ های مثمر شهرستان از دهه‌ اول مهر ماه شروع شده و تا اواسط آبان ماه ادامه دارد.

منگلی اظهار کرد: امسال با توجه به خسارت ۳۰ درصدی که به باغ های به شهرستان در اثر سرمازدگی اول فصل وارد شده است پیش‌بینی می‌شود امسال ۲۵۰۰ تن محصول به از باغ ها برداشت گردد و جهت برداشت و بسته بندی در هر هکتار ۲۰ نفر روز کارگر به صورت فصلی طی دوره برداشت مشغول به کار می‌شوند.

او تصریح کرد: محصول به تولید شده در شهرستان با توجه به کیفیت، طعم و عطر، از بازار پسندی بالایی برخوردار بوده و در بازار‌های داخل شهرستان‌های همجوار و استان‌های تهران، اصفهان، یزد و فارس به فروش می‌رسد.

منگلی اظهار داشت: در ضمن محصول درجه دو و با کیفیت پایین‌تر نیز به صورت برگه خشک شده و مربا و چای "به" فرآوری و به بازار فروش عرضه می‌گردد و همچنین دانه‌های به نیز به عنوان یک داروی گیاهی در بخش طب سنتی به مصرف می‌رسد.

او گفت:به کاران شهرستان تحت نظارت کارشناسان جهاد کشاورزی با رعایت نکات بهداشتی، هرس اصولی، تغذیه و آبیاری مناسب، می‌توانند در حد قابل قبولی بیماری آتشک را کنترل وعمر مفید و ثمردهی باغ های خود را افزایش دهند. همچنین کشاورزان جهت اصلاح روش های آبیاری می‌توانند از کمک‌های بلاعوض و تسهیلات بلند مدت این مدیریت استفاده کنند.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: برداشت محصول جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۳۵۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از تولید ۱۰۰ هزار تن انواع دانه‌های روغنی در مزارع مستعد استان اردبیل خبر داد. - اخبار استانها -

نوبخت اژدری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردبیل، اظهار داشت: تولید انواع دانه‌های روغنی به ویژه کلزا در مزارع شمال استان 1.5 برابر بیشتر از سال گذشته بوده و در کنار عمل‌‌آوری کنجد، سویا و آفتابگردان، کشت دانه‌های روغنی نیز در سال‌های اخیر با حمایت دولت رونق بیشتری به خود گرفته است.

وی تصریح کرد: در شمال استان اردبیل به ویژه شهرستان‌های پارس‌آباد و بیله‌سوار کشت محصول با ارزش کلزا توسعه و رونقی مضاعف پیدا کرده و انتظار می‌رود در کنار کشت و صنعت، در اراضی بخش غیردولتی کشت این محصول با ارزش را با قیمت مصوب و خرید تضمینی شاهد باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: قیمت تعیین شده برای این محصول 35 هزار تومان بوده و با توجه به 2 برابر بودن این نرخ نسبت به تولید گندم، رغبت بیشتر کشاورزان را به تولید محصولات دانه‌های روغنی و تأمین نیاز بازار داخل در این حوزه شاهد هستیم.

اژدری افزود: یک‌ هزار و 800 هکتار از مجموعه بنگاه اقتصادی کشت و صنعت مغان به کشت کلزا اختصاص یافته که پیش‌بینی می‌شود از هر هکتار 3.5 تا چهار تن محصول برداشت شود.

وی ارزش تولید دانه‌های روغنی و کلزا را در بی‌نیاز کردن کشور به واردات مواد اولیه روغن یادآور شد و خاطرنشان کرد: آنچه که در شمال استان ضروری به نظر می‌رسد، احداث و توسعه صنایع فرآوری مربوط به تولید محصولات دانه‌های روغنی به ویژه روغن‌کشی است تا فرصت اشتغال و ارزش افزوده بیشتری را در منطقه شاهد باشیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: تلاش ما بر این است تا از خام فروشی محصولات در برنامه هفتم توسعه جلوگیری شود که در این راستا انتظار می‌رود سرمایه‌گذاران با حمایت همه‌جانبه از سوی مسئولان شهرستان‌های مختلف در راستای راه‌اندازی مجموعه‌های فرآوری و صنایع تبدیلی قدم پیش بگذارند.

اژدری بیان کرد: 100 هزار تن انواع دانه‌های روغنی در طول سال در استان اردبیل تولید می‌شود که 30 هزار تن آن متعلق به شهرستان پارس‌آباد است و عملیات کشت و زرع در این منطقه در سال‌های اخیر رشد چشمگیری را نشان می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • مسی از محصول جدیدش رونمایی کرد
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • تولید 90 تن گوشت مرغ در عباس آباد
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر
  • تولید بیش از ۶۰ هزار تن گندم در کنگاور
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  • تولید ۱۰۰ هزار تن دانه‌های روغنی در اردبیل