Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهردار منطقه ۱۴ در خصوص وضعیت بازار گل محلاتی در صحن علنی شورای شهر تهران توضیحانی را ارائه کرد.

به گزارش ایسنا، محمد امین سالاری با حضور در صحن علنی شورای شهر تهران به بیان وضعیت بازار گل محلاتی پرداخت و گفت: باغ گل محلاتی در زمینی به مساحت ۲۶ هزار متر مربع ساخته شده است.

وی با بیان اینکه در دهه ۷۰ برای ساماندهی روزبازارها و همچنین ساخت بزرگراه محلاتی نسبت به جابجایی غرفه داران به زمین فعلی که به باغ گل معروف شده اقدام کردند و مجموعه حاضر در طول زمان ایجاد شده است، گفت: این زمین متعلق به دولت و وزارت مسکن است و ساکنان فعلی سند و مستندات مالکیتی ندارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در دهه گذشته کمیسیون طرح و بررسی تشکیل شد که کاربری این اراضی را فرهنگی و مذهبی قرار داد و اعلام کرد که این زمین در اختیار شهرداری تهران قرار گیرد، گفت: بندهای مصوب این کمیسیون معطل ماند و بعد از آن نیز کمیسیون ماده ۵ کاربری این زمینها تجاری و خدماتی اعلام کرد؛ اما این زمینها در لایه تثبیت ذخیره اراضی قرار دارند و قابلیت تجاری و خدماتی سازی ندارند.

شهردار منطقه ۱۴ با بیان اینکه در سال ۹۶ رأی قلع و قمع بازار گل از طریق کمیسیون ماده ۱۰۰ صادر شد و  در سالهای ۹۸ و ۹۹ چندبار دیگر اجرای این رأی ابلاغ شد، گفت: اما با شکایت دو مالک به دیوان  عدالت اداری اجرای این حکم معطل ماند و جالب است بدانید پرونده شکایت این دو غرفه دار در دو شعبه متفاوت بررسی شده و یک شعبه رای به ابطال رای قلع و قمع داده و دیگری رای را تایید کرده و حالا ما با دو رای متفاوت رو به رو هستیم که به اداره کل حقوقی شهرداری نامه نوشتیم که تکلیف ما در این زمینه مشخص کند.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۰ موضوع بازار گل به دلیل حادثه‌ای که درمهر ماه رخ داد به طور جدی بررسی شد گفت: جلسات زیادی برای تعین تکلیف بازار گل برگزار کردیم؛ اما هیچ کدام تصمیمی در خصوص تعطیلی باغ گل نداشت و از ما خواسته شد که برای تمامی غرفه ها شناسنامه تهیه کنیم و این برحسب دستور دادگاه است.

سالاری افزود: ۳۰ الی ۴۰ زوم کن در شهرداری وجود دارد که اقدامات ما در قبال باغ گل است و در ۱۷ آذر ماه نیز تورک در قوه قضاییه به زاکانی شهردار تهران نامه زده و اعلام می کند که شهرداری مکلف است موضوع این باغ را از طریق ماده ۱۰۰ پیگیری کند و همچنین با کمک اداره کل شهرسازی تهران و پلیس غرفه‌ها را شناسایی کرده و برای آن شناسنامه صادر کند.

وی با بیان اینکه ایمنی سازی غرفه‌ها به گونه‌ای است که باید باغ گل تعطیل شده و بعد ایمنی سازی انجام گیرد گفت: بیش از ۶۱۰ غرفه در این بازار وجود دارد که تعطیل کردن آن تبعات اجتماعی دارد و لازم است همه دستگاه های دخیل  و قوه قضاییه وارد شوند تا اتفاق مثبتی در این بازار رخ دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: شوراي شهر تهران بازار گل و گیاه گل محلاتی بازار گل باغ گل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۰۹۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی

استاندار تهران با اشاره به نام شهرستانهای غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در گفت‌وگو با ایسنا، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر ج​​​​​معیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندیها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی‌ و مطالعه تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران/ لزوم تطبیق طرح با شرایط امروز جمعیتی
  • بهار کتاب ایران/از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • تحویل غرفه‌های ناشران نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران آغاز شد
  • رصدخانه دانش‌آموزی به نام شهید تهرانی مقدم افتتاح می‌شود
  • بهار کتاب ایران؛از افزایش اجاره غرفه‌ها تاابهامات حضور مهمان ویژه
  • امضای تفاهم نامه چاپ شناسنامه مکانیزه در اصفهان
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • عکسی جالب از صفحه اول شناسنامه آیت الله مطهری
  • رسالت مالکیت فکری، شناسنامه‌دار کردن تولد نوآوری‌هاست
  • غرق شدن جوان محلاتی در استخر آب