Web Analytics Made Easy - Statcounter

علی محمد هوشمندعصر پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: امسال از ۶۵۰ هکتار باغ های این شهرستان ۱۰ هزار تن انار به ارزش حدود ۸۰۰ میلیارد ریال برداشت و روانه بازار استان های مختلف کشور شد.

برداشت محصول انار با توجه به تنوع اقلیم و ماندگاری محصول از اواسط شهریورماه در استان شروع و تا پایان آبان ماه ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارکرد: امسال به دلیل افزایش دما در تابستان، وجود کرم گلوگاه در برخی باغ ها، پوسیدگی میوه و تداوم پدیده خشکسالی و وجود مگس مدیترانه ای ، تولید انار نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد کاهش یافت.

به گفته هوشمند، هرس به موقع درختان ، مبارزه با کرم گلوگاه و مگس مدیترانه ای ، آبدهی به موقع ، تغذیه درختان با کود حیوانی و استفاده از ارقام مرغوب می تواند در افزایش تولید انار تاثیرگذار باشد.

مدیر جهاد کشاورزی ابرکوه به کشاورزان توصیه کرد که انارهای پوسیده را از باغ ها جمع آوری و معدوم کنند که این شیوه تاکنون بهترین مبارزه با کرم گلوگاه انار در استان یزد و به ویژه این شهرستان شناخته شده است.

وی همچنین یادآور شد: باغداران نسبت به جمع آوری میوه انجیر که در مجاورت باغ های انار قرار دارد و میزان آفت آن بالاست نیز اقدام کنند.

این مسئول بخش کشاورزی ابرکوه با اشاره به نبودن صنایع فرآوری انار در این شهرستان تصریح کرد: علاقه مندان می توانند برای سرمایه گذاری در بخش صنایع فرآوری و جنبی این محصول به مدیریت جهاد کشاورزی برای معرفی و درخواست تسهیلات از بانک های عامل مراجعه کنند.

تولید ۷۰هزار تن محصول باغی در ابرکوه

هم اکنون ۱۰ هزار هکتار از ۱۵ هزار هکتار زمین های زیرکشت ابرکوه به محصول باغی اختصاص دارد و سالانه حدود ۷۰ هزار تن محصول باغی در این منطقه برداشت می شود، که  ۸۰ درصد محصول علاوه بر عرضه به بازار برخی استان ها، به دلیل کیفیت بالا به خارج از کشور عمدتا به حوزه خلیج فارس صادر می شود.

محصول باغی ابرکوه  انار، پسته ، زردآلو ، هلو، انجیر، بادمجان و گوجه فرنگی است.

۴۰ درصد اشتغال مردم وابسته به فعالیت‌های کشاورزی، دامداری و دامپروری است و هشت هزار و ۵۰۰ خانوار ، سالانه ۲۰۰ هزار تن انواع محصول کشاورزی و دامی در ابرکوه تولید می کنند.

بخشی از آن در بازار استان‌های همجوار و کشورهای حوزه خلیج فارس عرضه می‌شود و با توجه به شرایط اقلیمی ۵۰ گونه محصول با کیفیت مناطق گرمسیری و سردسیری به ارزش ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان سالانه تولید می شود.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در ۱۴۰کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی بازار محصولات خشکسالی ابرکوه اراضی کشاورزی صادرات غیر نفتی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی بازار محصولات خشکسالی وزارت جهاد کشاورزی بازار محصولات خشکسالی ابرکوه اراضی کشاورزی صادرات غیر نفتی محصول باغی هزار تن باغ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۲۰۵۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد

رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود و امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابلسر، علیرضا مهاجر معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی در جلسه جهش تولید در دیمزارهای مازندران اظهار داشت: بحث افزایش بهره وری از اراضی کشاورزی به عنوان یک استراتژی مطرح است و هم اکنون میانگین سرانه زمین در کشور 3.2 هکتار است که اگر به کمتر از این میزان برسیم با کاهش بهره وری در اراضی مواجه می‌شویم.

وی با بیان اینکه در واردات دانه‌های روغنی توسط واردات کنندگان  خرید محصولات داخلی با قیمت مصوب از کشاورزان انجام می‌شود تصریح کرد: بلافاصله پس از پرداخت وجه به کشاورزان  اجازه واردات به  شرکت‌ها داده می‌شود.

معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بلوک بندی اراضی کشاورزی یکی از راهکارهای مقابله با کوچک شدن اراضی است  و اگر می‌خواهیم به بهره وری دست یابیم به صورت پهنه بندی اراضی باید مدیریت شوند.

وی، افزود: مدیریت زراعی منسجم بر اراضی کشاورزی راهی بر افزایش بهره وری مزارع به شمار می‌آید.

مهاجر اظهار کرد: نیاز داریم در مازندران  کارهای زیربنایی نظیر احداث انبارهای فنی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی انجام شود.

این مسئول در ادامه تصریح کرد: درباره شرکت خدمات حمایتی و تعاون روستایی وظیفه اصلی آن تامین نهاده‌های کشاورزی نظیر کود و سم بوده که باید بر اساس رسالت اصلی عمل کنند.

بابک مومنی رییس سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم در این جلسه رسالت جهاد کشاورزی را تولید دانست و افزود: تولید بذر محصولات کشاورزی در استان با جدیت دنبال می شود.

وی خاطرنشان کرد: امسال این مشکل چندساله را رفع خواهیم کرد.

مومنی همچنین افزود: تامین و تولید بذر محصولات کشاورزی استان با مباشرت شرکت خدمات حمایتی پیگیری می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • صادرات سیب لرستان به روسیه، ترکمنستان و حاشیۀ خلیج فارس
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفت‌کش زیست‌سازگار
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان